Як подовжити життя

- 15.09.2010 09:38
Як подовжити життя

Організм здатен відновлюватись
Скільки б вам не було років, як би тяжко і довго ви не хворіли, пам’ятайте, людський організм має величезну здатність до відновлення. Необхідно лише створити для цього спеціальні умови.
Наприкінці минулого століття дуже популярним був напрям розвантаження і очистки окремих органів: кишечнику, печінки, суглобів тощо.
Але вчені прийшли до висновку, що вирішення питань треба шукати не на рівні окремих органів і систем, а на рівні клітин організму. Найсучасніші методи лабораторної діагностики, наприклад, метод проточної цитометрії, в змозі оцінити наявний життєвий потенціал клітин. Доведено, що загальний стан людини напряму залежить від того наскільки добре почувають себе клітини. Також доведено, що існуючі методи
симптоматичного лікування з однієї сторони ведуть до нормалізації тих чи інших показників (тиску, крові тощо), а з іншої призводять до виснаження клітин, аж до повного вичерпання їх резервів. Для людини, пацієнта, це означає загострення старої хвороби і неминуче настання нового захворювання.
«Спеціальні умови» для клітин
Міжнародна група вчених, учасники якої паралельно працювали в Україні, США і Болгарії, поставила собі за мету наситити клітини необхідними речовинами і створити належні умови для відновлення організму саме через покращення стану клітин. Як результат було створено мультинутрієнтний функціонально-пептидний комплекс «Грінізація».
При вживанні препаратів комплексу клітини отримують необхідний набір амінокислот, пептидів, фосфоліпідів, мінералів, антиоксидантів, макро і мікроелементів, вітамінів і вітаміноподібних речовин.
Завдяки цьому біоенергетичний потенціал клітин значно збільшується, що призводить до покращання роботи і окремих органів, і організму в цілому. Це видно з поліпшення результатів аналізів і помітного покращання загального стану людей, як хворих, так і практично здорових.
Як це працює
Результати багаторічних досліджень, які проводились спочатку на лабораторних тваринах, а потім на людях, хворих найпоширенішіми хворобами, переможно довели правильність «клітинного» підходу до відновлення здоров’я і подовження життя.
Грінізація допомагає виправити обмін речовин, нормалізувати тиск, рівень цукру, печінкові проби, показники холестерину.
Як результат, зникають слабкість, запаморочення, задишка, шум у голові та вухах, запори, набряки. Пацієнти відмічають поліпшення пам'яті, зору, слуху, стану шкіри, структури волосся. Жінкам Грінізація допомагає покращити якість життя під час менопаузи. І жінкам і чоловікам, які потерпають від синдрому хронічної втоми, – надає сили і енергії. У людей літнього віку суттєво поліпшується загальний стан, нормалізується сон.
Захворювання печінки (у т.ч. гепатит і цироз), підшлункової залози (цукровий діабет і хронічний панкреатит), хвороби серцево-судинної системи, порушення обміну речовин, реабілітація після інфаркту і інсульту, туберкульоз легень, реабілітація при онкологічних захворюваннях, недуги, що виникають через пониження імунітету – ось царина для застосування комплексу «Грінізація».
Кому це потрібно
Людей, які приймають Грінізацію можна умовно поділити на дві групи.
Перша група – це люди, які хворіють на одне чи декілька конкретних захворювань.
Наприклад, цукровий діабет, гепатит, атеросклероз, інсульт, панкреатит, онкологічні хвороби інше. Для таких людей МНФК «Грінізація» застосовується у складі звичайного лікування, яке призначає лікар. Грінізація значно підвищує ефективність антибіотиків, противірусних, протипухлинних препаратів, одночасно понижуючи їх негативну побічну дію. Допомагає краще перенести оперативне втручання, опромінення.
Друга група – це люди літні і середнього віку, які бажають добре себе почувати і не хочуть хворіти. Проблеми зі здоров’ям, що час від часу у них виникають, пов’язані з віком. Такі люди вживають комплекс «Грінізація» для покращання роботи печінки, підшлункової залози, судин, нормалізації обміну речовин, підвищення імунітету. Термін вживання складає від 2 до 4 тижнів раз чи двічі на рік.

Грінізація – продукт, технологія, метод
(Розповідає генеральний директор інституту здоров’я нації, лауреат Державної премії України Анатолій Булавка).


«Взагалі, Грінізація– це не тільки живильні дієтичні добавки для клітин. Це спеціальна технологія виділення, збереження і доведення до біодоступної форми, того корисного і необхідного, що надано людині природою і Богом.
Також, Грінізація – це сучасний метод профілактики і лікування, абсолютно новий підхід до усунення причин хронічних хвороб і до подовження життя. Її дія зумовлена вмістом всіх відомих на даний час (близько 700 компонентів) біологічно активних речовин натурального походження. Результат цієї дії – збереження здоров’я, поліпшення фізичної і розумової активності, профілактика хвороб, подовження життя».
Інститут здоров’я нації
Медичну підтримку програми «Грінізація» в Україні проводить інститут здоров’я наці
Його фахівці, лікарі займаються впровадженням ГРІНІЗАЦІЇ в лікувальну практику і ведуть безплатний медичний прийом громадян.
В кожному обласному центрі України і багатьох районних центрах раз на місяць фахівці інституту проводять спеціальні безплатні лекції-консультації із застосування ГРІНІЗАЦІЇ як в комплексній терапії під час лікування, так і для запобігання виникненню хвороб.
Продається «Грінізація» в спеціалізованих аптеках. Також її можна придбати в інституті здоров’я нації в Києві, на лекціях фахівців інституту в інших містах України або замовивши поштою.
Лекції-консультації з ГРІНІЗАЦІЇ
м. ЧЕРНІВЦІ: 21 і 22 вересня Центральний Палац культури (Театральна пл.,5) Початок о 10.00 і 14.00. Прохання не запізнюватись.
«Грінізація» в аптеці: аптека «ПП Лакуста», вул. Головна, 18, м. Чернівці.
Ліц. МОЗУ АБ №299091 від 22.11.05р. ДСЕЕ №05.03-04/50789 від 08.08.2008р

на фото: лауреат Державної премії України Анатолій Булавка

>>>  Інститут здоров’я нації


Ключові слова: Грінізація, Grinization, Гринизация, институт здоровья нации

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини