Екс-голови районів будуть балотуватися в райради

- 16.08.2010 15:01
Екс-голови районів будуть балотуватися в райради

 

Втративши місце - на вибори. Колишні голови районних адміністрацій в Харківській області, звільнені навесні цього року після зміни влади в країні, будуть брати участь у місцевих виборах 31 жовтня. Про це сьогодні на прес-конференції повідомили колишній голова Зміївської районної адміністрації Анатолій Гацько та екс-голова Великобурлуцького району Віктор Слиш.

«Я піду на вибори, мабуть, в районну раду або в обласну раду», - сказав Гацько, відповідаючи на запитання кореспондента «МедіаПорта». Ще раніше він уточнив, що зараз не входить до жодної партії. «У« Нашій Україні »у розчарувався, коли президент Віктор Ющенко підписав Указ про нагородження Бандери, і вийшов з партії. У другому турі президентських виборів я вже підтримував Юлію Володимирівну Тимошенко », - зазначив Гацько.

Його колишній колега Віктор Слиш - член СПУ. Він має намір брати участь у виборах, правда, ще не вирішив куди піде - до районної ради або в обласний.

Він, як і Анатолій Гацько, заявляє про замовних справах відносно нього або фактом можливих порушень, допущених ним при перебуванні головою райдержадміністрації. За словами Слиша, зараз є дві справи, які стосуються його. Перше - про корупцію. Він не звільнив одного з чиновників в райадміністрації. За справу Куп'янський суд (суддя - Ольга Волчек) вже виніс рішення, говорить Слиш. Але поки він протоколу не отримав, а рішення зачитувалося так, що зрозуміти - що саме ставиться йому в провину і яке покарання він повинен понести - колишній чиновник не зміг.

Ще одна справа, розповів Віктор Слиш, стосується водонапірної башти. Правоохоронці звинувачують владу в тому, що встановлена вона була без дозволу, експертизи проекту, земельних погоджень.

«Якщо б я не вирішив цю проблему тоді, у 2009-му році, то Великий Бурлук залишився б без води. Все було зроблено. Я узяв проект з Сахновщини ... Тепер вони знову узгоджують проект, оформляють землевідведення. Знову - зрозуміло навіщо - за відкати », - сказав Віктор Слиш.

Анатолій Гацько - теж фігурант кримінальної справи - про нецільове використання бюджетних коштів. Наприкінці минулого тижня до нього з обшуком прийшли правоохоронці. Справа заведена за фактом. І Гацько проходить по ньому як свідок. Він вважає його замовним і всі звинувачення спростовує.

Сьогодні після прес-конференції колишнього голову району зустріли незадоволені жителі Змієва. «Накоїв Гацько нам бід - руку запустив у бюджет», «Від Гацьковской кумівщина постраждала Зміевщіна» - написано було на плакатах десятка людей. Вони стверджують: приїхали по своїй волі, коли дізналися, що Гацько буде давати прес-конференцію. Мовляв, поспілкуватися з ним в районі не вдається - ховається.

Акція була заздалегідь не узгоджена з місцевою владою. Це підтвердили і люди, і міліціонери з Дзержинського райоотдела, що стояли поруч. Але розганяти народ правоохоронці не стали: порушень громадського порядку немає. Сказали, що сповістили керівництво і чекають вказівок. Але ще до цих вказівок люди розійшлися.

 

Полина Мирер, http://www.mediaport.ua/news/politicum/72787/


Ключові слова: голови райрад на виборах

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини