Гідромасаж у Чернівцях. Акваторія: користь, контакти, фото

- 13.08.2010 13:15
Гідромасаж у Чернівцях. Акваторія: користь, контакти, фото

У Чернівцях є першокласний оздоровчий комплекс Акваторія, де ви зможете пройти курс гідромасажів, класичного масажу, відвідати сауну, душ Шарко, душ висхідний, душ циркулярний, курс обгортування.

Контакти: м. Чернівці, вул. Гете, 8 оф.1, тел. (0372) 55-98-39, (067) 172-50-99

Одним з методів водолікування є підводний душ-масаж (гідромасаж), який являє собою процедуру, яка поєднує в собі дію лікувальної ванни на весь організм і інтенсивного механічного впливу струменя води під тиском від 1,5 до 4 атмосфер (своєрідного масажу).

Люди взяли у природи краще, навчившись використовувати цілюща дія теплих потоків. Занурення в булькаючі водний простір гидромассажной ванни подібно купання в термальних джерелах. Цівки штучних гейзерів глибоко масажують м'язову тканину, і ваше тіло безтурботно розслаблюється під впливом водних коливань. Напруга зникає зовсім. Душа готова піднестися над обм'якле фізичної оболонкою. Без перебільшення, нове народження тіла і душі - ознаки ефективності процедури. Турботливі руки масажиста непомітно допомагають розчином розпещує блаженства. До витоків первородного щастя повертають розслаблююча комфортність процедури, щира участь масажиста і уважний догляд.

Гідромасаж - кращий атракціон для рецепторів вашого організму. У момент подання водних струменів виникає відчуття невагомості, польоту в космічному просторі. Цілюща сила підводного масажу та вплив водного середовища допоможуть вам позбутися вантажу земних поневірянь і клопоту. Насолода від гідромасажу порівнянно лише з подорожжю в країну обітовану. Купання під водоспадом, - напевно, тільки так можна назвати перебування в бурхливій ванні.
Що брати з собою

Все для сеансу вам нададуть у комплексі.

Можете захопити на вибір - всю свою втому, напругу, дратівливість, безсоння, невдоволення шкірою, вагою, здоров'ям і зовнішнім виглядом, натруджені ніжки, нервозність, целюліт, загальну слабкість та навіть вік! Брати з собою відмінний настрій не обов'язково. Ми обіцяємо подарувати його вам.
Для чого потрібен гідромасаж (підводний масаж):

* Це швидкий спосіб схуднення і формування фігури шляхом зменшення жирових відкладень і целюліту, відновлення правильного водного балансу в тканинах.
* Служить для стимуляції розщеплювання жирів і підвищення тонусу шкіри і м'язів.
* Гідромасаж покращує структуру і колір шкіри, збільшує надходження в неї живильних речовин, насичує клітини шкіри киснем, виводить з організму шлаки і токсини, активізує захисні сили організму.
* Підводний масаж видаляє мертві клітини шкіри, шліфуючи її, робить шкіру м'якою, еластичною і молодою.
* У теплій воді настає розслаблення тканин, що зводить до мінімуму м'язову напругу під час сеансу масажу і підвищує її ефективність. Підводний масаж знижує рефлекторну збудливість, зменшує схильність до спазмів, дає болезаспокійливий ефект.
* Гідромасаж підсилює кровопостачання шкірних покривів і гемодинаміку в цілому, підвищує діурез і обмін речовин, активізує трофічні функції, сприяє швидкому розсмоктуванню крововиливів і набряклою рідини в тканинах.
* Водний масаж прискорює процеси відновлення рухових функцій, збільшує рухливість в суглобах кінцівок і хребта. Розм'якшуються і стають більш рухливими рубці і спайки, покращується моторика шлунково - кишкового тракту.
* Активізується робота венозної і лімфатичної циркуляції. Гідромасаж укріплює верстати судин, відновлюючи їх еластичність, стимулює реабсорбцію зайвої рідини і дренує її по напрямах до природних фільтрів. Ефективно віддаляється застій (стаз), підвищується обмін речовин.
* Підводний масаж покращує загальний стан організму, підвищує настрій. З'являється відчуття м'якості, свіжості і бадьорості.

Протипоказання для гідромасажу:

* Гострі інфекції.
* Лихоманка.
* Захворювання в стадії загострення.
* Шкірні інфекції.
* Тромбофлебіти.
* Сечокам'яна хвороба.
* Гіпертонічна хвороба 3 ступеню.
* Ішемічна хвороба 2 - 3 ступеня.
* Інфаркт міокарда.
* Онкологічні захворювання.

Підводний гідромасаж буває загальним і місцевим. При загальному гідромасаж впливу піддають тіло, а при місцевому струмінь води направляють на певну ділянку тіла (кінцівку, область живота і т. д.) Змінюючи тиск води, діаметр струменя, кут падіння струменя і температуру води, можна дозувати механічну дію на масажованих ділянку тіла і, тим самим, досягти різних лікувальних і косметичних ефектів.

Середня тривалість процедури від 30 до 60 хвилин. курс лікування і оздоровлення 10 - 25 процедур. Завдяки рефлекторним у відповідь реакцій організму при проходженні курсу гідромасажу вдається не тільки створити умови для правильної роботи всіх органів і систем, а й моделювати своє тіло.

Струмінь масажує Вас до кісточок! Перебуваючи у величезній ванні, практично в стані невагомості, Ви відчуваєте ні з чим не порівнянні відчуття! Не відкладайте турботу про себе на завтра!

Також вам запропонують: гідрованну (підводний душ масаж), вихрову ванну та масаж за класичною технікою.


Ключові слова: гідромасаж, масаж у Чернівцях

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини