Як повернути гроші за пробне ЗНО

- 03.07.2020 12:51
Як повернути гроші за пробне ЗНО

Станом на сьогодні, 3 липня 2020 року, Міністерство освіти і науки спільно з ПриватБанком повернули гроші за пробне ЗНО в навчальних закладах 86 тис 351 учасників. Сума повернутих коштів становить 21 млн 230 тис. 688 грн.

107 тисяч учасників пробного ЗНО мають картки ПриватБанку, на які перераховуються кошти.

Ще 111 тисяч учасників повинні звернутися в банк, щоб отримати кошти за пробне ЗНО. Таким учасникам необхідно оформити карту безкоштовно за 15 хвилин в будь-якому відділенні ПриватБанку. З собою потрібно мати паспорт або електронну ID-карту.

Якщо учасник / учасниця вже є клієнтами банку, можна відкрити віртуальну карту в Приват24, не відвідуючи відділення. Неповнолітні учасники пробного ЗНО також можуть оформити картку ПриватБанку.

Картку необхідно оформити як можна швидше. Однак, якщо зараз немає можливості потрапити в банк, є час до кінця листопада - програма повернення коштів буде діяти до 1 грудня 2020 року.

Загальна сума коштів, компенсованих учасникам пробного ЗНО, становить 52 млн 450 тис. Грн. Засоби виплачуються з фонду боротьби з хворобою COVID-19 і її наслідками. 17 червня 2020 Кабінет Міністрів затвердив порядок повернення коштів усім учасникам пробного ЗНО.

Нагадаємо, через погіршення епідеміологічної ситуації в цьому році учасники пробного ЗНО проходили тестування онлайн. 15 червня відбулося пробне ЗНО з української мови та літератури, 17 червня - з решти предметів.

З 1 липня починається повернення грошей за пробне ЗНО. Нагадаємо, через карантин його провели онлайн. Процедуру повернення організували в Міністерстві освіти разом з ПріватБанком.Что потрібно, щоб швидко отримати гроші назад.

Цього року через погіршення епідситуації в зв'язку з коронавірусів учасники пробного ЗНО пройшли його будинку, дистанційно. 15 червня було пробне тестування з української мови та літератури, 17 червня - з решти предметів.

Кожен міг здати максимум два пробних тесту, ціна одного становила від 138 до 150 гривень в залежності від регіону.

17 червня Кабмін затвердив порядок повернення грошей усім учасникам пробного ЗНО. На це підуть майже 52,5 млн грн з фонду боротьби з COVID-19.

Гроші повертаються саме тій людині, хто зареєструвався для участі в пробному ЗНО, інформує МОН. Ні папі, ні мамі, а саме учасникам пробного ЗНО.

Для цього учасник ЗНО повинен мати картку в ПриватБанку. Фінансовий номер телефону в ПриватБанку - тобто той, який прив'язаний до карти - повинен збігатися з номером, вказаним при реєстрації на пробне тестування як основний. Учасники, у яких є картка в Приватбанку, отримають смс про повернення грошей.

Якщо картки немає, потрібно звернутися в будь-яке відділення ПриватБанку і відкрити картку. Це безкоштовно і займе 15 хвилин. З собою потрібно мати український паспорт.

Якщо учасник пробного ЗНО вже є клієнтом банку, але картки у нього немає (наприклад, до цього відкривав депозит), то можна відкрити віртуальну карту в Приват24 і не відвідувати відділення банку.

Неповнолітні учасники пробного ЗНО також можуть оформити карту Привату.

Картку потрібно відкрити якомога швидше. Але якщо зараз немає можливості потрапити в банк, є час до кінця листопада - програма повернення грошей діє до 1 грудня 2020.

Фінансовий номер в ПриватБанку може не збігатися з номером телефону, вказаним при реєстрації на пробне ЗНО. Так, буває, що при оформленні карти в Приваті вказують номер іншої людини, наприклад, тата. Або номер, який встиг помінятися.

Нічого страшного. У таких випадках потрібно зайти в сервіс визначення результатів на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та поміняти основний номер телефону на той, до якого прив'язана карта.


Ключові слова: повернення коштів за пробне ЗНО 2020 правила, як повернути кошти за пробне ЗНО

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини