В Донецьку вбили ватажка ДНР Олександра Захарченка

- 31.08.2018 19:24
В Донецьку вбили ватажка ДНР Олександра Захарченка

Ватажок самопроголошеної републіки "ДНР" Олександр Захарченко помер від вибуху в центрі Донецька.

Як стало відомо, вибух стався ввечері п'ятниці, 31 серпня, в Донецьку на вулиці Пушкіна, в кафе "Сепар". Захарченко отримав поранення, яке в результаті призвело до смерті. Наразі інформація про інцидент уточнюється.

Попередньо стало відомо, що в центрі Донецька пролунав потужний вибух, в результаті якого серйозні поранення отримала одна людина, особу якої перед цим не встановлювали. Пізніше стало відомо, що йдеться про Захарченка. 

Після також стало відомо, що через вибух постраждали ще троє осіб, серед яких - так званий віце-прем'єр "ДНР" Олександр Тимофєєв, якого з важкими пораненнями після вибуху було госпіталізовано.

Нагадаємо, що раніше були ліквідовані ще двоє одіозних сепаратисти ДНР, відомі під позивними Моторола та Гіві - Арсен Павлов та Михайло Толстих. Обидва загинули в результаті вибухів. 16 жовтня 2016 року Моторола на час події перебував у ліфті жилого будинку, де і стався вибух. гіві-Толстих помер через вибух у власному кабінеті 8 лютого 2017 року.

Відзначимо, що згідно з моливих версій вбивства Захарченка стала ліквідація бойовика російськими спец-службами. Окрім того, також можливий варіант, що Захарченко був вбитий в результаті внутрішніх розборок між сепаратистами.

Таку думку озвучив очільник апарату Служби безпеки України Ігор Гуськов. На його думку, версія з внутрішніми розборками серед бойовиків, які часто носять кримінальний характер через розподіл майна, бізнесів, що терористи "віджали" у місцевого населення, має право на існування. Між іншим, Гуськов відзначив, що вбивство Захарченка - це може бути спроба усунути від керування "ДНР" ватажка, який останнім часом став незручним та не вигідним Кремлю.

Російська сторона також не забарилась з реакцією щодо смерті Захарченка. Так, заяву з цього приводу зробила офіційний представник російського МЗС Марія Захарова. За її словами, голова донецьких бойовиків загинув в результаті терористичного акту, а відповідальними за його ліквідацію вона назвала київський режим. Захарова відзначила, що українська влада неодноразово використовувала подібні методі для тго, аби усунути зі шляху інакомислячих осіб.

Відзначимо, що вибух відбувся в кафе під назвою "Сепар". Існуюча інформація свідчить про те, що власником даного закладу був ліквідований ватажок "ДНР".

Тим часом сепаратистські медіа-джерела повідомляють про паніку в Донецьку, пов'язану з даною подією. Через виюух, що призвів до смерті Захарченка, в місті оголошено надзвичайний стан. Перекриті також всі виїзди з "ДНР".


Ключові слова: захарченко днр вибух, помер захарченко днр, вбили захарченка, хто вбив захарченка, чому вбили захарченка

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини