Сумлінних платників нагородили в Чернівецікій податковій

- 15.05.2015 16:05
Сумлінних платників нагородили в Чернівецікій податковій

На Буковині відзначено здобутки сумлінних платників податків

Вчора, відбулася урочиста церемонія нагородження платників податків, які стали переможцями першого туру Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2014", що проводиться Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

Цей щорічний рейтинг започатковано ще у 2011 році з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом, громадському визнанню ролі сумлінних платників податків і популяризація ідеї чесного ведення бізнесу.

Вшанували фіналістів конкурсу Голова Чернівецької обласної державної адміністрації - Олександр Фішук, Чернівецький міський Голова – Олексій Каспрук, начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області - Михайло Сеничак та директор Департаменту економічного розвитку Чернівецької ОДА - Ігор Сідляр .

Обласною рейтинговою комісією визначено 21 номінант у різних галузях економіки. Щоб пройти до фіналу, необхідно було набрати якомога більше балів за певними критеріями оцінювання. Не можуть бути учасниками порушники податкового законодавства та ті платники, що допустили наявність податкового боргу.

На нагородженні фіналістів відзначалося, що дані платники податків у нелегкий для країни час стали взірцем для всього бізнес –середовища краю, позаяк, головними критеріями оцінювання є не лише їх економічні досягнення, абсолютні величини сплачених податків та рівень податкового навантаження, але і рівень соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством. Нарівні з економічними показниками діяльності підприємств оцінювалося кількість створених робочих місць, середня заробітна плата, а також участь в реалізації соціальних програм та благодійних акціях.

Вітаючи сумлінних платників податків з перемогою начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак підкреслив, що кожен із присутніх гідний поваги, оскільки сумлінна сплата податків це також прояв патріотизму та особиста участь у розбудові України. Також, очільник податкового відомства Буковини побажав всім плідної співпраці, зміцнення взаємної довіри та поваги, і все це спрямувати на належне поповнення бюджету та досягнення нової якості життя.

В свою чергу буковинські податківці створюють прозорі умови для ведення бізнесу, що дасть змогу підприємництву регіону динамічно рухатися вперед до нових здобутків – підсумував Михайло Сеничак.

За словами Голови Ради Територіального відділення ВГО «АППУ» Ігоря Мисевича, кандидатури переможців регіонального туру будуть представлені для участі у другому турі Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2014", де найкращі платники податків Буковини виборюватимуть перемогу на Всеукраїнському рівні.

Серед нагороджених в Регіональному рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014» переможці та лауреати:

Переможець у номінації «Галузь промисловості» (текстильне виробництво, виробництво одягу) - ТДВ «Трембіта».

За друге місце в номінації «Галузь промисловості» (текстильне виробництво, виробництво одягу) - ПАТ «Трикотажна фірма «Арніка» .

Переможець у номінації «Галузь промисловості» (виробництво хімічних речовин і хімічної продукції) ТДВ «Чернівецький хімічний завод».

Переможець у номінації «Галузі інформації та телекомунікації» - ТОВ «Лангейт».

Переможець у номінації «Сфера торгівлі» (малі підприємства) - ТзОВ «Гріко».

За друге місце в номінації «Сфера торгівлі» - ТОВ «Чернівціавторесурс».

Переможець у номінації «Сфера торгівлі» - ТОВ «РОМА».

Переможець у номінації «Галузь промисловості», у сфері машинобудування (виробництво електронної продукції) ПП «Артон» .

Переможець у номінації «Сфера права, консалтингу, наукової та технічної діяльності» - Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет».

Переможець у номінації «Сфера послуг» - Чернівецький міськ ШЕП.

Переможець у номінації «Галузь будівництва» - ТзОВ будівельна фірма «Чернівціжитлобуд».

За друге місце в номінації «Галузь будівництва» - ТДВ «ПМК-76».

Переможець у номінації «Галузь промисловості» (виготовлення виробів з деревини) - Державне підприємство «Хотинське лісове господарство».

Переможець у номінації «Галузі охорони здоров'я та соціальної допомоги» - Путильська центральна районна лікарня.

За друге місце в номінації «Галузь охорони здоров'я та соціальної допомоги» - Новоселицька центральна районна лікарня.

Переможець у номінації «Галузь промисловості» (виробництво харчових продуктів) - Державне підприємство - «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів».

За друге місце в номінації «Галузь промисловості» (виробництво харчових продуктів - ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат.

Переможець у аграрній галузі - Сільськогосподарський виробничий кооператив «Зоря».

Переможець у номінації «Галузь культури і спорту» - Чернівецький академічний обласний український муздрамтеатр.

За друге місце в номінації «Галузь культури і спорту» - Чернівецьке обласне фізкультурно-спортивне товариство «Україна».

За третє місце в номінації «Галузь культури і спорту» - ТОВ «Сіті фільм».

Прес-служба Головного управління ДФС в Чернівецькій області


Ключові слова: нагороди для платників податків, податкова Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини