Як лікувати гепатит, цироз печінки? Комплекс і метод Грінізація.

- 21.01.2011 10:18
Як лікувати гепатит, цироз печінки? Комплекс і метод Грінізація.

Гепатит, цироз печінки…  Комплекс і метод «ГРІНІЗАЦІЯ».

Противірусні препарати викликають в організмі людини різноманітні і протилежні імунні реакції. З одного боку, ці препарати спрямовані на усунення вірусу, але з іншого, - самі спричиняють розвиток запальних процесів в організмі і пригнічують імунну систему, що призводить до хронічних форм захворювання.

Ефективність лікування хвороб печінки, у т.ч. хронічного вірусного гепатиту, напряму залежить від стану імунної системи. Тому є вкрай важливим постійне надходження до організму повного набору споживних речовин, пептидів, жирних кислот, мінералів і вітамінів.

За результатами багаторічних клінічних досліджень в лікувальному харчуванні хворих на важкі ураження печінки, включаючи токсичний і вірусний гепатит, цироз печінки МОЗ України рекомендує комплекс «ГРІНІЗАЦІЯ» – комплекс з двох препаратів Грін Мікс і Грін Про.

Різноманітний і повністю природний склад насичує організм речовинами (майже 700), що необхідні для здорової роботи всіх органів, а особливо печінки. Біологічно активні речовини ГРІНІЗАЦІЇ підсилюють одна одну і забезпечують стійкий ефект.
До складу комплексу включені білки, ліпіди, життєво важливі макро- і мікроелементи: кальцій, натрій, калій, магній, селен, кобальт, молібден, залізо, мідь, цинк, йод, ванадій; вітаміни А, В, С, D, E, K, PP, Q9, Q10, джерелами яких є кумис, перепелині яйця, м'ясні білки, омега жири морської риби, мідії; водорості: кукумарія, спіруліна, ламінарія; олії: кедра, льону, обліпихи, волоського горіха, зародків пшениці, виноградних кісточок; екстракти лікарських рослин.

Висока біологічна цінність ГРІНІЗАЦІЇ забезпечується також наявністю жирних кислот омега -3 та -6.
Біофлавоноїди, фітостерини та фітостаноли комплексу проявляють протизапальну, спазмолітичну, антимікробну, антиоксидантну, імуномодулюючу дію. Сприяють накопиченню аскорбінової кислоти і понижують рівень холестерину в крові.
Білки. Зменшення вживання повноцінного білка призводить до порушень в імунній системі і є причиною імунодефіциту. Кількість незамінних амінокислот в Грінізації вища, ніж в ідеальному білку (за шкалою ВООЗ). Замінні амінокислоти складають 57–60%. Це дозволяє компенсувати дефіцит амінокислот і швидко покращити загальний стан хворого. Навіть люди віком 80-90 років, а також онкохворі відзначають швидкий приплив сили і енергії.

Селен. За дефіциту селену збільшується небезпека зараження вірусними інфекціями, в т. ч. новими їх модифікаціями.
Селен поліпшує стан м'язів, особливо міокарда, бере участь у виробленні гормонів щитовидної залози.
Цинк - основний мінерал імунної системи. Він запобігає формуванню аутоімунних реакцій, що важливо для хворих на вірусний гепатит, яким проводять противірусну терапію. За умови недостатності цинку підвищується ризик безпліддя у чоловіків.
Марганець виконує важливу антиоксидантну функцію.

Магній необхідний для обмінних процесів. Він зменшує слабкість м’язів, вірогідність виникнення судом. За дефіциту магнію знижуються увага та здатність до запам’ятовування. Магній захищає нервову систему від токсичних речовин та лікарських засобів, попереджає виникнення серцевих аритмій, запобігає набрякам, зменшує ризик раптової смерті.
Йод бере участь у виробленні гормонів щитовидної залози.
Ванадій впливає на обмін глюкози, що важливо у хворих на інсуліннезалежний цукровий діабет. Ванадій знижує рівень холестерину в крові. Сприяє зниженню артеріального тиску.

Аскорбінова кислота. Її концентрація в нейтрофільних гранулоцитах у 150 разів вища, ніж у плазмі крові, що свідчить про важливу роль для імунної системи.

Ретинол та каротиноїди підвищують синтез ДНК, нормалізують синтез
імуноглобулінів, підвищують стійкість організму до інфекції.
Фолієва кислота сприяє відновленню порушених структур ДНК.

ТРЕБА ЗНАТИ, що дефіцит навіть одного незамінного компонента в харчуванні спричиняє зниження імунного захисту організму.
Жоден синтезований імуностимулятор не в змозі «нагодувати» імунні клітини і створити потрібні умови для імунної системи.
МНФК «Грінізація» містить весь необхідний набір біологічно активних речовин виключно натурального походження. Вживання препаратів комплексу «Грінізація» сприяє нормалізації обміну речовин, активації імунної системи, посиленню її імунопротекторної, антиоксидантної дії, поліпшенню енергетичних процесів. Це значно прискорює відновлення печінки, інших органів і має загальну оздоровлюючу дію.
«Грінізація» запобігає багатьом ускладненням, які виникають при лікуванні печінки, наприклад, тромбоцитопенії. До того ж, вона в значній мірі підвищує ефективність лікування складних захворювань і дозволяє зменшувати дозування сильнодіючих препаратів.

Дізнайтесь про метод «Грінізація» у лікаря, який вас лікує, або зателефонуйте до Києва в медичний центр інституту здоров’я нації – 044-537-52-80. Там ви завжди можете отримати кваліфіковану лікарську консультацію із застосування комплексу «Грінізація».

Також за цим же номером, 044-537-52-80, ви можете дізнатись коли лікарі інституту проводять безплатні лекції-консультації з методу «Грінізація» у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному, Чернівцях, Хмельницькому і інших містах України.
Придбати ГРІНІЗАЦІЮ можна в аптеках, на лекціях-консультаціях або замовити комплекс післяплатою за тел. (044) 537-52-82.
Якщо ви ще не вживали ГРІНІЗАЦІЮ, радимо вам починати з 4 флаконів – на 2 тижні вживання.

26 січня в Чернівцях досвідчені фахівці Інституту здоров’я нації проводять лекції і консультують з методу «Грінізація».
26 січня – Центральний палац культури (Театральна пл., 5)

10.00 – 11.00 та 14.00 – 15.00.
«Грінізація» в аптеці: м. Чернівці, вул. Головна, 18, аптека ПП «Лакуста».
Висн. ДСЕЕ № 05.03-04/50789 від 08.08.2008р.
Інститут здоров*я нації, м. Київ, вул. Чапаєва, 3.
Ліц. МОЗ України АВ№567845 від 11.11.10р.
www.izn.com.ua



Ключові слова: Грінізація відгуки, лікування печінки

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини