Мер Чернівців вмiє користуватися Інтернетом. Фоторепортаж

- 10.02.2009 17:40
Мер Чернівців вмiє користуватися Інтернетом. Фоторепортаж

Дивіться тут фоторепортаж ПБ

Компанія «МТС» оголосила про те, що в рамках національної програми «Мобільний Інтернет від МТС у школи» п'ятьом навчальним закладам Чернівців надано бездротовий доступ в Інтернет на базі послуги «МТС Коннект». 

В Чернівцях урочисті церемонії відкриття Інтернет-класів відбулися відразу у п'яти загальноосвітніх закладах: середніх загальноосвітніх школах №3, №6, Палаці дітей та юнацтва, Центрі дитячої та юнацької творчості, Чернівецькому державному ліцеї №3. Участь у відкритті Інтернет-класу в ЗОШ №3 взяли участь мер Чернівців п. Микола Федорук, начальник управління освіти Чернівецької міської ради п. Василина Малишевська та керівник Чернівецької філії МТС-Україна п. Андрій Самелюк. 

На церемонії підключення інтернету, Микола Федорук показав вищий клас: коли фахівець першим спробував підключитися до міського порталу адміністрації, він невірно ввів  пошуковому рядку ту адресу, яку назвав мер. Микола Федорук власноручно зробив це. І хоча швидкість набору не була високою, робив він це упевнено.

«Наше покоління не мало таких можливостей, які нині надають сучасні технології, - зазначив п. Микола Федорук. - Тому особливо приємно, що наші діти матимуть змогу збагачувати свої знання за допомогою проекту «Мобільний Інтернет від МТС в школи». Я радий, що є компанії, які підтримують освіту й інвестують в наше майбутнє. Вітаю всіх з таким гарним починанням!»

«Чернівецька міська рада робить дуже багато для учбових закладів нашого міста і прагне забезпечити їх сучасними технологіями. Активною є робота по підключенню закладів до мережі Інтернет. Але не завжди можливо реалізувати підключення за допомогою дротяного доступу. У такому випадку впроваджуються інші способи підключення. Дякуючи ініціативі компанії МТС та проекту «Мобільний Інтернет від МТС в школи», учні п'яти чернівецьких шкіл отримають доступ до інформаційного простору. Важливо, що для освіти міста дане підключення є безкоштовним. Тому ми дуже раді, що є компанії, які підтримують нас в прагненні надати дітям більших можливостей в освіті і розробляють подібні соціально важливі програми», - зазначила начальник управління освіти Чернівецької міської ради Василина Малишевська.

Про програму «Мобільний Інтернет від МТС у школи»

Національна програма «Мобільний Інтернет від МТС у школи» - це спільний проект Міністерства у справах сім'ї, молоді і спорту України, Міністерства освіти і науки України і компанії МТС-Україна з метою надання дітям більших можливостей у навчанні та здобутті якісної сучасної освіти. 

В рамках програми «Мобільний Інтернет від МТС у школи» МТС-Україна надає широкосмуговий швидкісний онлайн-доступ в Інтернет дитячим учбовим закладам - притулкам для дітей, інтернатам, дитячим будинкам і загальноосвітнім школам, - які знаходяться переважно в передмістях і сільських районах, де недоступне дротове підключення. В ході проекту мобільними комп'ютерними комплексами і широкосмуговим швидкісним Інтернетом на основі технології CDMA планується забезпечити 100 дитячих установ і надалі розповсюдити цей досвід на всю територію України. 

Довідка ПБ:

МТС-Україна - Чернівці, Україна - Оператор мобільного зв'язку , 100%-ная дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT)


Ключові слова: Мер Чернівців, Федорук, акція від МТС, черновцы, Буковина

Коментарі (1)
Гоша | 10.02.2009
Ну, Федорук как всегда рулит!!!

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини