Симоненко розлучається з дружиною через парламентську журналістку. Вона народила йому дочку

- 02.02.2009 20:28
Симоненко розлучається з дружиною через парламентську журналістку. Вона народила йому дочку

Лідер КПУ Петро Симоненко вирішив розлучитися з дружиною через парламентську журналістку Оксану Ващенко, яка тиждень тому народила йому дочку Марію.

Дружина головного комуніста України не втрачає надії повернути його до сім'ї, а однопартійці вважають, що Симоненко зіпсував імідж всієї партії.

За даними видання, поки що законна дружина голови КПУ категорично проти розлучення. За її словами, чоловік хотів провернути його незаконним чином. Як розповіла Світлана, чоловік півроку тому почав приходити додому за північ, а в кінці минулого року вона отримала повістку на слухання її справи про розлучення у Донецьку.

"Хоча ми вже 10 років живемо в Києві, і зареєстровані тут. Якби я не отримала повістку, то нас би розлучили без мого відома, тому що суддя - племінниця Петра Миколайовича. Це шахрайство!" - обурена жінка.

На суді Світлана показала документи, що зареєстровані вони у Києві, і справу закрили. Тепер чоловік намагається розлучитися через Дніпровський суд, хоча проживає в Печерському. "Я хочу зберегти сім'ю. Він все життя говорив про свою високу моральність. І цим приспав мою пильність".

Дружина Симоненко не вірить, що Ващенко народила. вважає ці чутки політпровокацією.

"Я ніколи не бачила їх разом, окрім як на концертах по телевізору. Нічого не підозрювала. Їй я не вірю, думаю, що дівчинку вона удочерила. Взагалі вважаю їхні стосунки спробою скомпрометувати КПУ і мого чоловіка, а цю жінку просто підставили. Вона його нагодувала, одурманила, а Петя як мужик на неї і клюнув. Вона мені навіть дзвонити намагалася. Коли я зрозуміла, що це вона, слухавку не знімала", - розповіла дружина лідера комуністів.

Однопартійці неоднозначно ставляться до розлучення свого лідера.

"Сім'я - це особиста справа кожного. Ніде не записано, що розлучення порушує якісь комуністичні принципи", - зазначив депутат від фракції КПУ Олександр Голуб.

А ось депутат двох скликань, член ЦК КПУ Юрій Соломатін, вважає, що розлучення Симоненко негативно позначиться на всій партії.

"До такої події потрібно було заздалегідь готувати громадськість, особливо партійну. А так про це розповіла Світлана Володимирівна по телебаченню. У всьому цьому є певна провина і самого Петра Миколайовича, і його найближчого оточення. Адже вони знали про те, що відбувається, але нічого не зробили", - заявив Соломатін.

Політик пообіцяв, що буде внутріпартійний розгляд. Коли і в якій формі поки що неясно - йде обмін думками.

Примітно, що 30 січня, коли дружина лідера комуністів повідомила про те, що її чоловік ініціює розлучення, причина такого кроку була невідома.

Зазначимо, що політиків не лякає публічність і вони іноді розлучаються. При чому часом тягар публічності стає самою причиною розлучення. Так прем'єр-міністр великої німецької федеральної землі Баден-Вюртемберг Гюнтер Херманн Еттінгер розлучився зі своєю дружиною Інкен після 13 років шлюбу.

Попереджаючи можливі домисли з приводу причин розпаду шлюбу, 54-річний християнсько-демократичний політик повідомив, що останнім часом його 41-річна дружина "все більше обтяжувалася тягарем численних публічних заходів і необхідністю постійно бути на видноті".

Мабуть, з іншої причини, але все таки розлучився і президент Франції Ніколя Саркозі. Втім, його колишня дружина, з якою він прожив 11 років, незабаром зіграла весілля у Нью-Йорку.

А за два місяці до цього відбулася церемонія одруження Саркозі з Карлою Бруні. У заяві, поширеній президентською адміністрацією, сказано: "Мадам Карла Бруні-Тедеські та пан Ніколя Саркозі поєднувалися шлюбом у присутності їхніх сімей і в суто інтимній обстановці".


Ключові слова: Лідер КПУ Петро Симоненко, Оксана Ващенко, компартія України

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини