Виявили невідповідності фото та відео з дому загиблого мера Кривого Рогу

- 17.08.2021 11:40
Виявили невідповідності  фото та відео з дому загиблого мера Кривого Рогу

Користувачі в мережі виявили невідповідності на фото і відео з дому мера Кривого Рогу

На фото і відео з місця загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, який отримав смертельне вогнепальне поранення, знайшли нестикування. .

Уважні користувачі в мережі помітили, що на раніше опублікованій відеозапису, на якій зафіксовано останні хвилини життя політика, Павлов ходить по дому зі зброєю і телефоном в руках, а також в тапках на босу ногу. Однак на поданих слідством фотографіях після смерті видно, що на ногах у мера з'явилися темні високі шкарпетки, яких не спостерігалося на відео. Поліція поки не змогла пояснити це невідповідність.

15 серпня тіло Костянтина Павлова було знайдено на веранді заміського будинку, поруч лежала рушниця. Порушено кримінальну справу про умисне вбивство, президент Володимир Зеленський взяв його під особистий контроль. Офіційний представник МВС України Артем Шевченко назвав три версії смерті мера: вбивство, самогубство або необережне поводження зі зброєю.

Пізніше джерела в правоохоронних органах розповіли журналістам, що відбитки пальців, змиви, порохові гази і балістика вказують на те, що сталося самогубство. Попередник Павлова на посту мера Юрій Вілкул заявив, що не вірить в цю версію. Дружина загиблого відмовилася давати свідчення.

Павлов став мером Кривого Рогу в грудні 2020 року. Він балотувався від партії «Опозиційна платформа - За життя».

Про причини загибелі мера сайт 24tv.ua повідомляє наступне:\

Костянтина Павлова, якого 15 серпня знайшли застреленим, могли вбити через борги. За даними джерел у МВС, мер Кривого Рогу нібито позичив гроші у криміналітету, але не зміг їх повернути.

Саме це, попередньо, і стало причиною вбивства. На думку криміналіста Сергія Пархоменка, смерть Павлова може бути зведенням рахунків.

Усе сталося вранці: поліція назвала ще одну версію загибелі мера Павлова. Як стверджують джерела видання в поліції Дніпропетровської області, у МВС знають причину вбивства мера Кривого Рогу, але поки не оприлюднюють інформацію. Ба більше, відомству відомо, з ким листувався Павлов перед трагедією, але це також є таємницею слідства.

Павлов міг заборгувати гроші
Як відомо, Павлов брав участь в місцевих виборах 2020 року. Попередньо, на фінансування своєї виборчої кампанії він залучав кошти, зокрема й кримінальних структур, які не зміг повернути. Слідство припускає, що саме це стало причиною трагедії. А Пархоменко зазначив, що вбивство може бути помстою.

Річ у тім, що 10 серпня, СБУ затримала в Кривому Розі злочинне угрупування "банда Хіпака". Вона мала чітку ієрархію, сувору дисципліну і відрізнялася особливою жорстокістю.

Зверніть увагу! Очолював угруповання 63-річний кримінальний авторитет Олександр Овчаренко. Він вже понад 10 років відомий у кримінальних колах і вважався "смотрящим" за містом.

Мер, ймовірно, співпрацював зі слідством, надавав інформацію, можливо, щось знав. Завдяки його підтримці, його даним були проведені затримання. Тому вбивство може бути зведенням рахунків, – сказав Пархоменко.


Ключові слова: причини загибелі мера Кривого Рогу, мер Кривого Рогу новини серпень 2021? причини вбивства мера

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини