У Гриценка знайшли будинок у Конча-Заспі та чотири квартири у центрі Києва

- 21.08.2018 10:00
У Гриценка знайшли будинок у Конча-Заспі та чотири квартири у центрі Києва

Громадськість вже неодноразово звертала увагу правоохоронців на корупційну діяльність лідера партії "Громадянська позиція".

Черговий корупційний скандал трапився в українському політикумі. В Інтернет-мережі з'явилося відео журналістського розслідування, в якому автори показали маєток Анатолія Гриценка в елітному селищі Конча-Заспа вартістю не менше ніж 10 мільйонів гривень.

Крім цього, в реєстрі нерухомості у сім’ї Гриценка було знайдено ще чотири квартири в центрі Києва. Все нерухоме майно було записано на дружину Анатолія Гриценка - Юлію Мостову. Така знахідка ставить під сумнів чесність політика, та ще більш загострює звинувачення його в корупції на посаді міністра оборони, що останнім часом лунають на адресу Гриценка, - пише Політека.нет.

 

Знайдений маєток, в якому проживає глава партії "Громадянська позиція", розташований на березі затоки Дніпра на так званій "Великій дамбі" у найдорожчій частині "Конча-Заспи". На "дамбі" також мають маєтки таки одіозні фігури як Рінат Ахметов, Сергій Льовочкин, Вадим Новинський та інші. Ділянка Гриценка межує з сосновим лісом та має свій вихід до затоки. Дивлячись на ділянку видно, що її власник, який активно мітить на президентську посаду, не страждає зайвою скромністю. Паркан маєтку Гриценко тягнеться до самої води, чим викликає питання, чому "найчесніший" політик країни нехтує Законом України, що прямо забороняє спорудження парканів на відстані ближче ніж 50 метрів до води. Невже Гриценко не знає основи водного кодексу, які чітко визначають смугу біля води, яка належить всім, та не може використовуватися у приватних цілях?

 

Помістя Анатолія Гриценка має площу 347,8 кв. м. та розташоване на великій території не менш ніж 50 соток. Дома у політика є свій баскетбольний майданчик, озеро з декоративним мостом, відкрита альтанка та ігровий будинок для доньки політика Анни.

Цікаво те, що сам Гриценко не став заперечувати факт наявності в нього земельної ділянки на "дамбі", скромно назвавши елітний маєток "дачею". Втім, це далеко не перший випадок, коли викриті у фінансових махінаціях політики вигадують безглузді, або навіть анекдотичні, виправдання своїм колосальним статкам. При цьому, цинічно розповідаючи виборцям про такі чужі для себе поняття як "чесність"...

 

Дивлячись на все це, та згадуючи нещодавню публікацію в УНІАН щодо виявлення доказів корупції Гриценка виникає питання, так може на цей будинком і пішли ті гроші, які Гриценко міг заробити, приймаючи участь у корупційних схемах щодо відчуження землі?

Нагадуємо, що на сторінці сайту УНІАН були опубліковані документи з особистим підписом Гриценка, які доказують, що він знав про оборудки із скандальною землею.

Крім того, громадськість вже неодноразово звертала увагу правоохоронців на корупційну діяльність лідера партії "Громадянська позиція". Рік тому проведене програмою "Наші гроші" журналістське розслідування стало приводом для звернення ряду депутатів до Національного антикорупційного бюро України із закликом провести слідство стосовно злочинів Міністерства оборони часів міністра Анатолія Гриценка. А нещодавно активісти створили у Фейсбуці групу під назвою "Реальний Грищ", у якій вони почали збирати матеріал для розслідування діяльності Гриценка.

Варто також зазначити, що разом з будинком журналісти також виявили у Анатолія Степановича чотири квартири у центрі Києва, які за звичною для українських політиків схемою, були записані на його дружину Юлію Мостову.

На які кошти придбане все це майно – мають відповісти відповідні органи, однак зараз вже можна констатувати, що найчесніший та найбідніший кандидат у Президенти виявився не тим, ким хотів, щоб його бачили його потенційні виборці.

Автор матеріалу: Ирина Дождева


Ключові слова: Гриценко, корупція, земля, розслідування

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини