Віїзну приймальню поліції влаштовуватимуть в районах Буковини

- 18.07.2018 09:16
Віїзну приймальню поліції влаштовуватимуть в районах Буковини

Щоб бути ближче до жителів найвіддаленіших куточків Чернівецької області, в регіоні за ініціативи Анатолія Дмитрієва започатковано діяльність Громадської приймальні начальника обласного управління Нацполіції. Звернутися до очільника буковинської поліції тепер можна не покидаючи межі свого району.

Першими відчули переваги такого підходу жителі Сторожинеччини. На центральній площі Сторожинця кожен міг подати звернення до начальника ГУНП або записатися на особистий прийом.

Скарги, звернення, зауваження та пропозиції щодо роботи поліції приймала начальник приймальні громадян обласного управління Нацполіції Галина Чумак. На місці роботи громадської приймальні працівники обласного апарату та Сторожинецького відділу поліції надавали населенню кваліфіковані консультації з правових питань.

Усі звернення, що надійшли через громадську приймальню, Анатолій Дмитрієв детально вивчив та відразу доручив їх розгляд. У приміщенні відділу поліції начальник ГУНП особисто прийняв громадян, котрі прийшли поспілкуватися щодо невирішених питань.

«Звісно, далеко не кожен може знайти час і можливість приїхати до Чернівців і розповісти про те чи інше порушення закону», – розповів начальник ГУНП в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв. – «Щоб покращити ситуацію з виявленням правопорушень та бути ще більш корисними для буковинців, ми започаткували таку виїзну приймальню громадян».

За словами очільника буковинської поліції, громадська приймальня регулярно працюватиме в районах області. Місце та час роботи виїзної громадської приймальні будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті ГУНП в Чернівецькій області

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області 


Ключові слова: поліція громадська приймальня, поліція буковини

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Європарламенті закликали до термінового ембарго на агропродукцію з РФ Дебати з цього питання відбулися вчора, 12 березня, повідомляє DW.
- 14.03.2024 11:56
Розпочалася реєстрація на НМТ-2024 Цей процес триватиме до 11 квітня включно
- 14.03.2024 11:49
У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалася буковинка Учора, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілою в селі
- 14.03.2024 11:39
Нардеп Мазурашу вийшов з партії “Слуга народу” Народний депутат України Георгій Мазурашу, який представляє Буковину в
- 13.03.2024 18:54
Переобладнання бусів Чернівці Ми - компанія з переобладннаня авто у Чернівцях, яка професійно займається переобладнанням мікроавтобусів, фургонів
- 13.03.2024 15:01
Маск приїде на фабрику Tesla під Берліном після підпалу ЛЕП "Гігафабрика" Tesla під Берліном відновлює виробництво після відновлення електропостачання, перерваного тиждень тому через підпал ЛЕП.
- 13.03.2024 15:00
Шахед попав у п'ятиповерховий будинок у Сумах - є загиблі Попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15
- 13.03.2024 14:36
В Київі приберуть стихійне кладовище домашніх тварин На Оболоні, у районі Оболонського в Києві, заплановано
- 13.03.2024 11:48
На соратника Навального Леоніда Волкова напали у Литві. У Вільнюсі напали з молотком на Леоніда
- 12.03.2024 20:58

Всі новини