Cамі незвичайні та потворні тварини землі

- 26.07.2009 07:23
Cамі незвичайні та потворні тварини землі

Найпотворніші тварини Землі 

 

Бахромчаста черепаха (Матамата)

 

Матамата (бахромчаста черепаха) живе у стоячих водах Бразилії та Гаяни. Представники цього виду трапляються також у деяких місцевостях Амазонки, Перу, Венесуели та Тринідаду. Тварина має дуже ексцентричний вигляд, із пласким панциром від 45 см і більше. Її голова та шия також пласкі й великі. На додачу черепахи вкриті бородавками, виступами, гребінцями. Довгий хобот дозволяє дихати, коли тварина майже повністю занурюється у воду. Самиця черепахи відкладає у річковий пісок 12-28 яєць із твердою шкарлупою, із яких через 208 днів вилуплюються маленькі черепашки.

 Корідал

 

Корідал

 

На цій фотографії зображена личинка корі дала, або вислокрилки – такий жахливий вигляд вона має під електронним мікроскопом.

Корідал живе у північній та центральній частині Америки, в Австралії та Африці. І чоловічі, і жіночі особини можуть мати довжину до 12,5 см і довгу антену. Коли вони не літають, то їхні крила складаються вздовж довгих, схожих на палки, тіл. Самиця відкладає від 100 до 1000 яєць біля прісноводних джерел – на гілках дерев  чи на камінні.

 Морський чорт

 

Морський чорт
 

Морський чорт також відомий як «омар для бідних», вудильник, морський янгол. Цей вид риб живе у північно-західній атлантичній прибережній зоні. Може сягати довжини 150 см і більше, проте найчастіше трапляються особини 90 см. Вага від 3,5 до 7,5 кг, максимальна – 25 кг. Риба вражає своїм величезним, широко відкритим ротом, що ніби приклеєний до сильного хвоста.  

   Російська пшенична тля

 

Російська пшенична тля

 

Російська пшенична тля має дуже короткі закруглені ріжки й блідо-зелене забарвлення. Ця тля трапляється в усі пори року у західній частині Канзасу, а також за 80 км від кордону із Колорадо. Довжина тлі – всього 2 мм. Її слина токсична і може спричинювати побіління та скручування листя рослин.  

   Алмікві

 

Алмікві

 

Алмікві (щолозуб) – це кубинська тваринка, яка, як вважалося, вимерла давним-давно. Поки її не вислідили у східних горах на Кубі. Жива особина, котру спіймали, важила 720 грамів і почувалася чудово. Зовні тварина нагадує великого коричневого пацюка довжиною від 40 до 55 см. Після 2 денного дослідження тварину відпустили на волю.

   Довгоносик  

 

Довгоносик

  

Довгоносика зазвичай можна побачити у Центральній та Північній Європі, Сибіру, північній частині Північної Америки. Має чорне тільце із щетинками, відносно велику опущену донизу голову, довгі ноги. Дорослі особини сягають завдовжки 12-16,5 мм.

 Великий індикоголовий гриф  

 

Великий індикоголовий гриф

 

Індикоголовий гриф названий так через найбільш примітну рису його зовнішності – велику лису червону голову. Це один із найбільших птахів, що може доростати до розмірів справжнього орла (81 см завдовжки). Цей вид широко розповсюджений у Північній та Південні Америці у субтропічних лісах, пустелях, пасовищах, лісостепу.

 Гавайська попеляста летюча миша

 

Гавайська попеляста летюча миша

 

Гавайська попеляста летюча миша – це тваринка із короткими заокругленими вухами, жовто-коричневим ротом, що нагадує коров’ячий і наводить жах на місцеве населення. Живе створіннячко на островах Гаваї, Кауаї, Мауї, рідше – на Оаху та Молокаї, у вологих і місцях на висоті 4 тис. м над рівнем моря. Вони видають високочастотні звуки, таким чином знаходячи жертву та орієнтуючись на неї.

   Бородавочник  

 

Бородавочник

 

Бородавочник – чорнувата або коричнювата свинка, що живе в Африці у саванах. Її легко можна впізнати за діжкоподібним тілом, великою головою, яку прикрашають шість бородавок, та двома парами великих кликів, які використовуються для захисту від хижаків. Розмір бородавочника варіюється від 0,9 до 1,5 м завдовжки і від 6о до 80 см заввишки. Вага 50-150 кг. 

 Мускусна качка

 

Мускусна качка

 

Мускусна качка – це велика місцева птаха Мексики, Центральної та Південної Америки. В неї темно коричневе або чорне піря, із білими плямами на голові та крилах. Проте зовнішність викликає відразу через яскраво червоні м’ясисті нарости на голові, що справляє враження кишок, які вивернули назовні. Чоловічі особини можуть важити 4,5 -7 кг, а жіночі 2,5 – 5 кг. Качка-мати відкладає 8-10 яєць, котрі висиджує 35 днів.  

   Аєр-аєр  

 

Аєр-аєр

 

Аєр аєр це найбільший у світі нічний примат, батьківщина якого Мадагаскар, що живе переважно у тропічному лісі . Тим не менше у наш час більша частина цих мавпочок через масове винищення лісів живе у регіонах із антропогенними факторами. Їх можна легко побачити на висоті 700 м над землею. Самець важить 2,5 кг, а самка іноді до 100 грамів. Можуть виростати до 37 см в довжину.

 Філіппінський довгоп’ят

 

Філіппінський довгоп’ят

 

Філіппінський довгоп’ят – найменший відомий примат, оскільки він може поміститись на людський долоні. Його довжина 15 см. Самці важать 135 грамів, а самиці – 117 грамів. Тваринка більш активна в ночі, аніж вдень. Живе переважно у провінціях Самар, Дейте, Мінданао на Філіппінах.

 

www.Scienceray


Ключові слова: тварини, істоти, монстри, Філіпінський довгопят

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини