Як вивести токсини з організму. Поради

- 08.01.2011 13:40
Як вивести токсини з організму. Поради

Основні правила, які допоможуть Вам впоратися з токсинами.

* Необхідно правильно харчуватися, щоб уникнути накопичення токсинів в кишечнику. Слідкувати за його регулярної роботою.
* Частіше бувати на свіжому повітрі. Взяти за правило гуляти перед сном. Уникати, по можливості, екологічно несприятливі місця.
* Підвищувати імунітет. Для цього слід порадитися з лікарем і підібрати свою індивідуальну програму.
* В залежності від характеру інтоксикації (наприклад, отруєння важкими металами, отруйними грибами, летючими отруйними речовинами під час ремонту, неякісними продуктами і т.д.) підібрати свій збір лікарських рослин або придбати готовий фітопрепарат. З їх допомогою періодично проводити курс очищення організму від токсинів.

Детоксикація організма - для цього підходять молоко козине, чорниця, суниця, повітря і тиша, простір .. і, звичайно, ніжність та любов. Але всі рецепти потребують консультації лікаря!

Нешкідливий та простий засіб для виведення токсинів з організму ... - каші! А отже кращий спосіб скинути вагу - це вживати різні каші! Це науково доведений факт. Будь-яка крупа - це, перш за все, клітковина з безліччю різних органічних кислот. Вони-то і притягують до себе, як магнітом, важкі метали, пестициди і інший «сміття».

Причому мають таку властивість практично всі каші, але різною мірою: одні на 90%, інші на 20%, так як до їх складу входять кислоти з різними властивостями. І ефективність очищення залежить від того, наскільки сильно вони зв'язуються зі шкідливими металами.
Але є одна гарна закономірність. У першу чергу виводяться особливо токсичні домішки. Наприклад, метали виводяться в такій послідовності: свинець, кадмій, мідь, залізо!

Краще за всіх виводять токсини вівсянка, гречка, пшоно і просо. У вівсянці багато цінних білків, фосфору, заліза і магнію. Причому останнього в ній стільки, що «геркулес» можна назвати засобом для підтримання артеріального тиску, душевної рівноваги і міцності кісток.
А гречана крупа багата на пектин, який поліпшує травлення, і лецитином, так необхідним нашої печінки та підшлункової залозі. Це прекрасна «вечірня» каша. Джерело вітаміну РР, солей магнію та мікроелементів - пшоно.

Рис корисніше всього неочищений, коричневий або довгий середньоазіатський. І ще: краще всього пестициди виводяться кукурудзяною кашею, а важкі метали - вівсянкою.

Але! Є особлива умова, при якому досягається повне очищення: каша повинна знаходитися в шлунку як можна довше - мінімум 20 хвилин. Чим довше вона затримується, тим більше токсинів буде поглинена. Тому-то найбільш корисна вівсянка: за рівних умов вона виводить токсинів більше, ніж інші, тому що має властивість довго перетравлюватися. Причому, на чому б ви не зварили вівсянку: на воді або молоці, з маслом або цукром, або без того й іншого, - вона витягне з організму до 90% будь-якого «сміття».

Що цікаво: навіть при варінні вівсянка не втрачає своїх властивостей. У воду переходять крохмаль, органічні речовини, деякі кислоти і вітаміни, тобто органічні кислоти, які не «вимиваються» водою, а разом з клітковиною створюють особливо міцний «комплекс» з металами і надійно виводять їх з організму.

А от рис та гречка вимагають особливого приготування. Рис треба якомога довше промивати невеликим струменем води з-під крана. Таким чином ви вимиєте з нього крохмаль, який заважає «зустрічі» токсинів та кислот, і тим самим прискорите процес очищення. Це тим більш корисно, оскільки промитий рис до того ж сприяє схудненню.

Є цікавий рецепт з минулого століття лікування рисом по-китайськи: рисові зерна відмивали протягом семи днів, поки вони не ставали прозорими, як скло, майже повністю позбавленими крохмалю, і їли по 1 ст. л. в день в сирому вигляді. Раніше таким рисом лікували робочих золотих копалень (там великий ризик отруєння свинцем і миш'яком). Зараз такий рецепт стане в нагоді всім, хто пов'язаний з шкідливим виробництвом (наприклад, обробкою дорогоцінних металів). До речі, якщо такий рис залити окропом, він миттєво стане розсипчастим.

Якщо у вашому організмі накопичилися токсичні метали, то вони все одно виведуться в першу чергу. Тільки те будете їсти побільше каші! Моя дієта не мислима без каші!

На фото - Маланка


Ключові слова: Детоксикація після свят

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини